Velkommen til OAFLs nye hjemmeside!

Etter mye venting er OAFLs nye hjemmeside endelig oppe og går! Her skal vi holde dere oppdatert med alt som skjer i laget – og vi vil gjøre det vi kan for å lage en hjemmeside alle kan ha glede av! 

Det er viktig for oss at relevant informasjon kommer ut til dere i laget! Derfor har vi nå valgt å flytte vår hjemmeside til en ny plattform. Dette vil gjøre det enklere for oss å holde nettsiden oppdatert – noe som vil gagne alle! Så velkommen hit!

VI har som mål å få lagt ut en hel del nyttig informasjon på hjemmesiden i løpet av kort tid; blant annet en kalender over aktiviteter, nyhetsbrev og informasjon om våre tilbud til medlemmene, som medlemsbladet Borken og klubbeffekter for salg!

For å feire den nye nettsiden, vil vi invitere alle som vil, til å skrive en liten tekst om hva OAFL betyr for deg! De tre beste tekstene vil komme på trykk i neste nummer av medlemsbladet Borken! Teksten kan enten sendes inn til oss på mail, legges igjen på Facebook eller i kommentarfeltet under! Det trenger slettes ikke være langt, men vi vil gjerne vite litt om våre medlemmers forhold til klubben!

Vi gleder oss til å holde enda bedre kontakt med våre medlemmer, gjennom denne nye siden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s