Vårens aktiviteter i OAFL!

Da skriver vi februar, og vi er godt i gang med det nye året.

Vi har flere planlagt aktiviteter framover. Aller først er medlemskvelden vi allerede har annonsert. Den er lørdag 21. februar i Skedsmo, og for den som enda ikke har meldt seg på så er fristen i dag! Mail til kristine@fossumgaard.no. Husk å si ifra om eventuelle allergier, så vi kan ta hensyn til disse.

Helgen etter, 1. mars, arrangerer vi det tradidisjonsrike Blaker Grand Nasjonal (invitasjon i eget innlegg HER). Her blir det som vanlig konkurranser i tømmerkjøring, travløp og gymkhana. Morsomme konkurranser for store og små.

Noen uker senere, lørdag 21. mars, blir det igjen konkurranser. Denne gangen i dressur på Nes Ridesenter. Proposisjonene er sendt inn til NRYF, så når de er godkjent er det bare å melde seg på. Dette stevnet har status som Distriktstevne, så her er det mulighet for å begynne kvalifiseringen mot NM for Fjordhest til sommeren!

Håper å se nettopp deg på et eller flere av våre arrangementer!

mvh
OAFL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s