Fjordhest på AEG!

På lørdag den 14. februar skulle fjordhesten i regi av Norges Fjordhestlag ha et innslag under kveldsshowet på AEG (hestefrelst.no). Fire flotte ekvipasjer stilte og to av disse, Christin Pettersen med Poik og Mia Høiseth med Trønsdals Solstråle, er OAFL-ekvipasjer.

For bilder og link til film av showet, se DENNE LINKEN til Norges Fjordhestlag sin hjemmeside, fjordhest.no

Siden OAFLs utsendte var mest opptatt med hestene fikk vi ikke tatt så mange bilder, men under vises ett fra oppvarmingen. Innslaget før oss gikk over tiden, så både ryttere, kusker og hester fulgte med på tv-skjermen i oppvarmingshallen for å se når det var vår tid. Godt med rolige fjordhester som vet å slappe av før de skal i ilden!

Fra venstre Christin Pettersen/Poik, Synne Torp Halvorsen/Borgegutten (ridende) og Mia Høiseth/Trønsdals Solstråle.

10368384_10153645490727942_3665009386854102110_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s