Blaker Grand Nasjonal 2015

Så var årets Blaker over. Grunnet mangel på snø ble arrangementet i år flyttet innendørs, og som konsekvens ble travløpet avlyst. De resterende klassene, tømmerkjøring og gymkhana ble avholdt som før. Det var 7 startende i tømmerkjøringsklassen, 14 startende i gymkhana og 5 startende i gymkhana med leier. Alle gjorde en formidabel innsats, og det var god stemning gjennom hele dagen.

Vinneren av tømmerkjøringsklassen var Jack Andersen med Elverhøys Eddie, etter en super runde. I denne klassen var det også ilagt klubbmesterskap for OAFL, vinneren her ble Kari Reitan med Mævind.

I gymkhanaklassen med leier var det ingen rangering og premiering til alle, mens i gymkhanaklassen var Karina Hagesæther Dale med Torind vinneren etter en kjapp runde.

Bildet under viser de premierte i klubbmesterskapet (f.v. Kari Reitan, Jan Tage Rustad og Jeanette Øyan) og vinneren av tømmerkjøringsklassen Jack Andersen. For flere bilder fra arrangementet, følg denne linken eller se eget album under fanen Bildegallerier i menyen.

20150301_124500

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s