Høsten nærmer seg!

OAFL håper alle har hatt en fin sommer og nå er klare for å ta fatt på høsten som nærmer seg med stormskritt! Det har vært en rolig sommer i styret, men det var et styremøte i slutten av juli, og der har styret satt opp noen punkter som vi håper å få gjennomført!

Første post på programmet er Skauendagen 21. august. Dette er en altivitetsdag i Fetsund som gir mye penger i kassen til OAFL, og dermed tilbake til medlemmene. Som bestemt på årets styremøte, er det nå et krav om for at medlemmer skal kunne søke om stevne/ utstillingsstøtte må hjelpe til på slike aktiviteter. Skauendagen er en ypperlig mulighet til  å få godkjent sin søknad om støtte på. Vi trenger hester til enten runderidning eller kjøring, men også medhjelpere til å leie hester etc. Meld din interesse til Kristine på kristine@fossumgaard.no. Evt spørsmål kan også stilles til Kari Reitan.

Vi har også valgt å selge den gamle maratonvogna vår, og prisen er satt til 20.000kr. Interesserte kan ta kontakt med Kristine Koller. Det vil bli medlemmer som har førsterett, og om det er flere vil der være loddtrekning på den.

Ellers ønsker styret å få innspill fra medlemmene om hva som ønskes av aktiviteter utover høsten! Send gjerne en mail til post@oafl.no!

Håper på en fin høst framover!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s