Skauen dagen 20.08.17

Skauen dagen arrangeres årlig en av de siste søndagene i august. Den 20.08.17 er det klart for Skauen dagen i Fetsund. Dette er en dag for både store og små, det vil være flere aktiviteter og masse fint å se på.19403538_10158917806375252_2074908538_o

I den forbindelse trenger vi hjelp fra dere medlemmer. Vi trenger kjørehester og hester som kan brukes til runderidning. Vi trenger også folk som kan hjelpe til å leie på hestene i runderidningen, hjelpe til med å sette på hjelmer på barna, hjelpe til med kjørehestene, stå å ta imot betaling osv.

Minner om at dette er et arrangement som teller i forhold til medlemsstøtte. Ta kontakt med oss hvis du\ dere kan hjelpe til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s