Galopptrening!

OAFL har blitt invitert til galopptrening på Øvrevoll lørdag 16.september kl 13.00. Undervisning og baneleie er gratis. For å delta kreves godkjent vaksinasjon, hjelm, sikkerhetsvest og hæl på ridesko/-støvel, samt at hesten må ha halsring, fortøy eller martingal.

Ved å delta på denne treningen blir man kvalifisert til å starte ponnigaloppløp. Dersom vi blir nok interesserte ønsker de å arrangere eget galoppløp for fjordhestene. Dette er et lavterskel tilbud, og man trenger ingen erfaring fra galoppløp tidligere. Utrolig moro for hest og rytter!

For mer info se:
http://www.noark.info/ponnigaloppen/

Hvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med Sylvia Kallekleiv Langeland eller NoARK – Norsk Amatørrytterklubb.

Påmelding til liv.kristiansen@rikstoto.no innen 12.09.17

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s