Fjordhest NM 2018

Vi gratulerer alle OAFLere med gode resultater på årets Norgesmesterskap for Fjordhest. Årets arrangement gikk av stabelen på Stord Hesteportsenter. Vi takker for god lagånd og herlig stemning hele uka. Det er fantastisk å se hvordan klubbvennene støtter hverandre uansett resultat!

Den første som startet fra OAFL var Kristine Flittie Romslo og Sneip (Bergulf). De fikk med seg en flott 4.plass i LC dressur, en fin runde i dressur- og sprangdelen av knøttecupen, samt en ny 4.plass i 70 cm sprang.

Klubben hadde hele 4 ekvipasjer til start i NM Senior i år, og en av dem var Hanne GJ. Pedersen med Storm Viking. De presterte godt hele uka, og spesielt under MB maraton da de tok 5.plassen. De endte på 9.plass i grenmesterskapet for kjøring. De kjørte også for lag 2, og hentet viktige poeng i sammendraget.

Sylvia Kallekleiv Langeland startet også for lag 2, og tok seg av dressurdelen. I tillegg startet også de NM senior og grenmesterskapet i dressur. De endte på 12.plass i grenmesterskapet, og kapret 2.plassen i MB maratonkjøring.

OAFLs yngste representant var Vilde Hedemark Valen-Sendstad med Anker Nørup som startet sitt første Fjordhest NM. De startet LB dressurridning, knøttecup, lett presisjonskjøring og to starter i 80 cm sprang. De presterte svært godt gjennom uken og endte opp på 9.plass i knøttecup, samt en 5.plass i NM Junior. I tillegg red de sprangdelen for lag 2, og sikret en flott 5.plass. Dette lover svært godt og vi gleder oss til å følge Vilde og Anker på veien videre.

Stine Anette Heier hadde med seg 2 hester til mesterskapet. Hun startet Bølla (Balder Berger) i grenmesterskapet i kjøring og NM senior. Med plassering i alle kjøregrenene endte de på 2.plass i grenmesterskapet. Med den andre hesten, Fønix Lasse, startet de grenmesterskapet i dressur, i tillegg til Lett DMP kjøring. Etter tre jevne og gode kjørekonkurranser endte de på 8.plass i Lett DMP. De presterte også godt i dressurridningen og endte på 11.plass i grenmesterskapet, og sikret poeng i dressurdelen for lag 1.

Klubben fikk også med edelt metall hjem, da Cassandre Bach-Gansmo og Flemming tok sølv i NM senior. De presterte jevnt godt i alle delkonkurransene og hentet også viktige poeng under kjøringen for lag 1.

May-Britt Bjerke debuterte også på Fjordhest NM med sin 5 år gamle hoppe Mykle Sølja. De startet BUF(Beste unge fjordhest) 5 år, i tillegg til å representere lag 1 i sprang. De leverte gode resultater og slo til med 6.plass i sin kjøredebut i Lett Presisjonskjøring. Totalt sett endte de opp på 2.plass i BUF 5 år, i tillegg til at de sikret en 4.plass til lag 1.

Vi gratulerer alle og takker for den flotte måten dere representerer klubben vår på.
Fram for fjordhesten!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s