Fjordhest NM 2019

OAFL hadde mange ekvipasjer til start under årets Fjordhest NM. Det er vi utrolig stolte av. Alle har representert klubben på en god måte, og flere har tatt med seg edelt metall og mange rosetter. Vi hadde også 3 lag til start, der det ene laget tok med seg en sølvmedalje. Her kommer en liten oppsummering:

Yvonne Sollie med Dordi Svidal
Startet LC:3 dressurridning, Lett dressurkjøring og Utdanning presisjonskjøring, og gjennomførte fine runder alle dagene.

Sylvia Kallekleiv Langeland med Freddi
Startet LA:2 og LA:5 dressurridning, middels maratonkjøring og 80 cm sprang. De deltok også i sammendraget grenmesterskap dressur og fikk 15.plass der. I tillegg startet de NM senior, og endte på en 5.plass. De tok også kjøredelen på tredjelaget som tok 4.plass i lagkonkurransen.

Katrine Haugaard med Lilrik Ambrosio

Startet LC:3 dressurridning, Utdanning dressur- og presisjonskjøring og 60 cm sprang. De deltok også i BUF 4-år og tok en 5.plass der.

Sylvia Kallekleiv Langeland med Sires Leander
Startet LC:3 dressurridning der de fikk 3.plass med 65,5% og hadde fine runder i utdanning presisjonskjøring og 60 cm sprang. De deltok også i BUF 4-år og tok 1.plass der og Leander ble kåret til beste unge fjordhest 4 år.

Hanne-Gro Johannesen Pedersen med Storm Viking
Startet LA:2 dressurridning, Middels DMP(dressur-, maraton- og presisjonskjøring), 70 cm og 80 cm sprang. De tok kjøredelen for laget som tok sølv.

Stine Anette Heier og Fønix Lasse
Startet LA:2 dressurridning og tok 3. plass i klassen med 66,296%. Andre dag deltok de i MC:2 og finalen i grenmesterskapet. Der endte de på 2. plass med 63,716% og dermed tok de sammenlagtseieren i grenmesterskapet i dressur. I tillegg deltok de i Utdanning presisjonskjøring og gjennomførte en fin runde.

May-Britt Bjerke med Mykle Sølja
Startet Lett presisjon og 80 cm sprang for både lag og 6-årsklassen. I presisjonskjøring serverte de en flott runde og en lynrask omkjøring, som resulterte i seier i klassen. I 80-klassen som telte i BUF 6-år sammendraget leverte de en feilfri runde og dermed fikk de delt 4.plass i klassen og tok med seg seier i BUF 6 år. Mykle Sølja ble kåret til beste unge fjordhest 6 år. I 80-klassen som telte for laget, berget de lagsølv til andrelaget til OAFL.

Sofie Dahl Kristiansen med Jason Lundgård
Startet LB:5, Lett presisjonskjøring og tre 80 cm-klasser for både grenmesterskap og junior. I 80-klassen for junior endte de med en feilfri runde og en delt 4.plass i klassen. Totalt sett tok de sølvmedalje for NM junior.

Stine Kristiansen med Ingo Godthaab
Startet sitt første Fjordhest NM noen sinne. Se hennes hyggelige reisebrev som ligger på hjemmesiden vår. De startet LC:3 dressurridning, Utdanning presisjonskjøring og 60 cm sprang. De startet sammendraget BUF 4 år og tok med seg 3.plassen hjem.

Lotte Johansen med Maja
De startet dressurridning LA:2 og LA.5, Lett dressur- og presisjonskjøring. De viste fine runder og fikk 19.plass i grenmesterskapet dressur. De red også dressuren for tredjelaget, som endte på 4.plass i NM lag.

Cassandre Bach-Gansmo med Flemming
Startet LA:2 dressurridning og fikk 4.plass med 63,951%. I tillegg startet de middels maratonkjøring og 80 cm sprang. I 80 cm-klassen viste de en feilfri grunnomgang og omhopping og endte på 3.plass i klassen.

Sylvia Kallekleiv Langeland med Espe Helten
Startet 80 cm-klassen som telte med i sammendraget for BUF 6 år. Helten endte på 3.plass i BUF 6 år.

Anne Øinæs Eriksen med Skjersbrage
De startet LB:5, LA:2, LB:2 og LA:5 dressurridning. De viste fine runder i alle programmene og ble belønnet med gode prosenter.

Vilde Hedemark Valen-Sendstad med Sleipner Basland
Første dag startet de LB:5 der de fikk 5.plass med 66,667%, og LA:2 dressurridning der de fikk 7. plass med 62,957%. Dermed ga de sølv-laget et godt utgangspunkt videre i uka. Andre dag startet de LB:2 og MC:2 dressurridning og dermed endte de på 10.plass i grenmesterskapet i dressur. Senere i uka startet de Lett presisjonskjøring og 70 cm sprang. De fikk med seg en sølvmedalje sammen med laget.

Julie Elise Trovaag med Aurora Gullfaksdotter
Startet sprang 80 cm på fredagen, samt 80 cm og 90 cm på lørdagen. De endte på 4.plass i grenmesterskapet i sprang, og sikret 4.plassen i lagkonkurransen til tredjelaget.

Vibeke Håve med Norah
Startet FH-dressurridning og gjennomførte fine program. De ble belønnet med 59% på tirsdagen, og ny personlig rekord med 63% på onsdagen.

Nena Therese Kerner med Heggin
Startet middels DMP og dermed grenmesterskapet i kjøring. De gjennomførte et fint dressurprogram på onsdagen. Torsdagen fikk de 4.plass etter en super runde i maratonløypen. Fredag avgjorde de det hele med en flott feilfri runde i presisjonskjøring og sikret seg 3.plass i grenmesterskapet i kjøring.

Ingrid Melgård Vangsnes med Heggin
Heggin deltok også med Ingrid i LB:5 dressurridning på tirsdagen, Lett presisjonskjøring der de fikk 6.plass etter en rask og feilfri omkjøring. Siste dagen deltok de i 80 cm sprang og sikret seg en bronsemedalje i NM junior.

Heidi Fevik Olsen med Feviksflaens Lykke
Startet LC:3 og LB:5 dressurridning og Lett dressurkjøring, der de viste fine program. Torsdagen startet de knøttecup og endte på 11. plass etter å gjennomført dressurridning, sprang og terrengritt. Fredag startet de Lett presisjonskjøring og på lørdagen avsluttet de uka med en fin runde i 70 cm sprang. Totalt sett endte de på 5.plass i BUF 5 år.

Linnea Sissa Lina Stefanowicz med Dordi Svidal
Debuterte på sitt første Fjordhest NM og sin første kjørekonkurranse i Utdanning dressurkjøring. De gjennomførte et fint program og hadde en vellykket debut.

 

Vi gratulerer så mye til alle og er utrolig stolt av det dere har fått til. Håper dere fortsetter med å vise frem de flotte hestene deres, og representerer OAFL på den fine måten dere gjør. Vi takker også for et godt samhold og høye heiarop gjennom hele mesterskapet. Masse lykke til med videre jobb mot nye mål.

 

Hilsen styret i OAFL

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s