Vognleie

OAFL har både maratonvogn, sele og presisjonskjegler som kan leies av våre medlemmer. 

Maratonvogn; kr 50,- per døgn, 100,- per helg, 300,- per uke og 500,- for to uker.
Sele; kr 20,- per døgn, 50,- per helg, 100,- uke.
Presisjonskjegler; kr 50,- per døgn, 200,- per uke.

Konto nr: 1503.22.30625

For å være sikker på at utstyret er ledig når du ønsker å leie det, ber vi deg ta kontakt med oss så tidlig som mulig. Vi minner også på at dere som allerede har signert avtale om vognleie med oss, har tilgang til Googlekalenderen «Maratonvogna» via G-mail. Denne er til enhver tid oppdatert med hvilke tider vogn og sele er utlånt/ledig. Dersom du ikke enda har signert avtale for leie av vogn, får du tilgang til kalenderen når dette er gjort.

Vognen kan leies inntil 1 uke av gangen med mulighet for forlengelse med 1 uke om andre medlemmer ikke står på venteliste. I lavsesong (høst/vinter) kan den leies noe lenger, men da må leietaker ha mulighet for returnering av vogn på kort varsel (1 døgn) om andre medlemmer vil leie den i den forlengede perioden.

Vognen er til utleie for alle klubbens medlemmer, men i konkurranse sesongen går utleie primært til medlemmer som starter for OAFL. Var obs på at om vognen er leid ut til et medlem som ikke skal starte et stevne, må man være forberedt på å returnere vognen i forkant av stevne (om man ikke skal starte selv). Under konkurranse har den/de medlemmene som starter for klubben første rett på vognen. Om det er mange startende OAFL medlemmer som ønsker å leie den under konkurranse, og arrangør ikke klarer å få dette til å gå opp tidsmessig, gjelder førstemann til mølla prinsippet. Det skal dog tilstrebes at flest mulig får benyttet vognen så langt det lar seg gjøre. Dette vil da være avhengig av antall startende i konkurransen samt klasse inndeling. Vi ønsker at flest mulig skal ha mulighet til å benytte seg av vognleie i klubben.

Vi gjør oppmerksom på at du, når du leier vogn og sele er ansvarlig for at de kommer tilbake i samme stand som de ble levert ut.

Det følger også med et verktøysskrin som til all tid skal inneholde det som er avtalt.
NB! For å få leie vogn og sele må
leiekontrakt fylles ut, signeres og sendes til vognansvarlig på e-post.

Vognansvarlig i OAFL:
Heidi Fevik Olsen
E-post: heidi.fevik.olsen@gmail.com
Tlf.: 93869925

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s