Om OAFL

Oslo og Akershus Fjordhestlag er en rideklubb med fjordhesten i sentrum. Vi er en klubb for bredden, med fokus på å ha et tilbud for alle; fra turryttere til eliteryttere.
Oslo og Akershus Fjordhestlag ble stiftet 11. mars 1975. Lagets fremste formål har vært og er å fremme bruken av Fjordhesten. Per i dag har laget rundt 200 medlemmer og de er jevnt fordelt både aldersmessig og geografisk. Laget er også tilsluttet Norges Rytterforbund.Oslo og Akershus Fjordhestlag prøver med forskjellige aktiviteter å øke rasens popularitet i vårt distrikt. Vi legger vekt på at aktivitetene skal være allsidige, så alle kan delta i det de synes er mest interessant – uansett hesterase.
          Foruten de ordinære styremøtene og årsmøtet, arrangerer vi mange ulike kurs innen de aller fleste grener. Gjerne etter ønske fra medlemmene. Vi har ofte representanter tilstede på store hestemesser og lignende. Vi samarbeider med lokale ride- og kjøreklubber om større arrangement.Tradisjonen tro deltar vi med runderidning og kjøring med hest og vogn under Skauendagen på Hvaltjern i Fet kommune hvert år.
          Klubbene har også sammen arrangert flere større kjørestevner.Vi har flere aktive medlemmer som har deltatt i NM og Nordisk kjøring, NM og Nordisk for Fjordhest. I 2011 arrangerte vi Norsk og Nordisk mesterskap for Fjordhest for tredje gang.Vi vil til slutt si at Fjordhesten med sin allsidighet, nøysomhet og personlighet er en fenomenal familie, fritid og konkurransehest som flere burde få øynene opp for.
Adresse:
Oslo og Akershus Fjordhestlag
v/ Per Fladby, Flatbyvegen 13, 2022 Gjerdrum
_____________________________
Organisasjonsnummer: 995873702
Kontonummer 1503 22 30625
_____________________________

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s