Aktiviteter høsten 2014: Stevne og kurs!

Sommeren nærmer seg om ikke så alt for lenge slutten, og høsten står foran oss. Mange har sikkert lagt en del planer for månedene framover, så har også OAFL som har flere aktiviterer som er planlagt gjennomført i løpet av høsten.

Helgen 11-12. oktober planlegger vi stevne!!
Dette blir et D-stevne med innlagt klubbmesterskap i både sprang og dressur, så her håper vi mange holder av helgen og stiller opp både som startende og som hjelpemannskap!

Søndag 14. september blir det dag 2 av Fokus Unghest Modul A4 – Bruksprøvekjøring med Frank Skubberud. Denne modulen er lagt opp som et to dagers kurs, og dag 1 ble avholdt i slutten av mai, med mange fornøyde deltagere. Du trenger ikke ha vært med på den første dagen for å bli med denne gangen, alle er velkommen!
Vi er fortsatt litt usikre på hvor kurset blir avholdt, men det kommer vi tilbake til straks vi vet. Sett av datoen eller aller helst send en mail til post@oafl.no og meld deg på allerede nå! Max 10 plasser og hester 2-3 år av nasjonal rase har førsterett, men andre er også velkommen ved ledig kapasitet.

Vi håper også å få til en sosial kveld med mest hygge og litt seriøs diskusjon i løpet av høsten. Det jobbes også med å få til et kjørekurs for voksne hester, men instruktøren er populær og med en hektisk timeplan, så vi venter på bekreftelse derfra. Følg med på hjemmesiden, så legger vi ut informasjon så snart vi kan 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s